Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

Spelen met een varkensblaas

12 februari 2015
Gerhard Kwak

Buurtgebruiken bij rouw en ziekte

11 juli 2014
Willi Wilbrink
Video

De zwanenprins

10 april 2015
Eric Borrias
Galerij

Gatgraven

09 oktober 2014
Halbo Bosker

Mispelkoekjes als basis voor Bommelaar Mispelbier

11 december 2015
Sil Stranders-Geluk
Galerij

Joar winnen met toeten halen

12 mei 2014
Arina Breukelaar

Erebogen met Koninginnedag

06 januari 2015
Mieke de Borst-van Herwijnen
Video

Lüdovicus en de Wodanseik

11 mei 2014
Mijngelderland

Eén borreltje en dan wegwezen

06 november 2015
Gerhard Kwak
Video

De kluizenaar en de duvel

28 april 2015
Eric Borrias

Communicatie via briefjes

09 mei 2014
R.J.Vreekamp
Video

De carriere van een schaapsherder

18 februari 2016
Elly Jansen

Wild stropen 'soms' een noodzakelijk kwaad ?

03 februari 2016
Aris Blankenspoor

Paasvuur in Epe

18 februari 2015
Dhr. Barnhoorn

Uitgeblazen eieren beschilderen

01 maart 2015
Gerry Klein Overmeen

Machinist stoomgemaal De Tuut

11 mei 2014
Wim Monnich
Video

De bedrogen duivel

03 oktober 2014
Anja van Buren