Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Tag / Lijst: Eten en drinken, Wilp, Pasen

Dit verhaal met uw ervaring aanvullen? Klik hieronder!

aanvullend verhaal plaatsen

Meer verhalen

Maartekeur

09 augustus 2015
Jef de Jager
Galerij

Voedsel bereiden, door 5 generaties

10 juni 2014
Marijke Jansen-Limbeek
GalerijVideo

De paasos

07 februari 2015
Gerhard Kwak

Brood met worst

05 december 2014
Erna Bosch
Video

Meiboom zetten

12 mei 2014
G.J. Uwland
GalerijAudioVideo

Reurei

07 maart 2015
Dini Schepers
Video

Elke maandag de 'boerendeun'

18 maart 2015
Janine Stortelder

Pinksterpoppen in Buren

09 juni 2015
Mia van Os

Krentenweggen als wederdienst

29 september 2015
Albert Geurink

Carnaval met melk en peerdemennekes

05 februari 2015
Frédérique Donders