Elk jaar met kerst maakte mijn moeder de heerlijkste gerechten. Lekkere taarten waarmee ze al begin december begon. Ook maakte ze rumtopf. Daarvoor gebruikte ze seizoensgebonden fruit. Dit ging in een stenen pot en daarover ging een laag rum. En zo bouwde ze dat laag na laag op. Dit stond te wecken in die stenen pot en dan hadden we met kerst een super drankje.

Bronvermelding foto: Sven Wolter

Tag / Lijst: Eten en drinken, Kerstmis, Arnhem, Drank

Dit verhaal met uw ervaring aanvullen? Klik hieronder!

aanvullend verhaal plaatsen

Meer verhalen

Galerij

Palmpasen

07 februari 2015
Gerhard Kwak

Steltlopen in Didam

16 april 2015
Karin van der Velden

Luilakmorgen

19 mei 2015
Nederlands Bakkerijmuseum Hattem
Video

Zwarte Cross

23 maart 2015
Tante Rikie

Pinksterpoppen in Buren

09 juni 2015
Mia van Os
VideoAudio

Carnavalsstunt

07 februari 2015
De Oude Gierpont

Kerststallen al eeuwen oud.

23 december 2014
henk van Dorland

Gilden stemmen: wel of niet koningschieten?

25 april 2015
Jan Wannet, gilden Huissen

Erwtensoep met pannenkoeken

09 november 2015
Truus Peters

't Olde Wief binnenhalen

09 augustus 2015
Ina Brethouwer
Video

Schuttersfeest Didam

09 mei 2014
Maria Wigman OVD didam
Video

Kloten maken, vakwerk

26 september 2014
h.b.barmentloo

Jong gehuwden stukje

07 februari 2015
Gerhard Kwak

Het vat leegmaken

17 september 2015
Ap Dieker

De ballade van een muzikant

25 november 2015
Andries Zwart

Halloween is hot !

29 oktober 2015
Patrick Uding