Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

Galerij

Lepeltje koningin Beatrix

05 februari 2015
Simone Cornelissen

Vooraan staan bij Normaal door strontkleren en stoomprikker

15 juni 2015
Jan Greven alias brekken Gijs

Verjaardagsboeket

05 februari 2015
Tariel Gwedelidze

Haren van de zeis

13 juni 2015
Ina Brethouwer

Ongel: de voorganger van frituurvet

13 januari 2016
Gerhard Kwak

Onweer

08 maart 2015
Gerry

De boerenwagen op de roggebroodweging

19 augustus 2014
monique nijman

De melkbus

22 juli 2014
jan Reijnen

De familievete in een Achterhoeks dorp

07 augustus 2014
Margreet Boot
Galerij

Bijzondere uitvaart met loopkoets

18 augustus 2014
Addy Borgstein en Jolanda Verkuijl-Borgstein

Gortepap met stroop

20 juli 2015
Lilian Schimmel

Jaromir te Zutphen

18 juni 2015
Gery Groot Zwaaftink
Video

Een bruidskoe van mijn oudste zus

23 juni 2014
Anton Koster

Als jij eet, eet iedereen

22 januari 2016
Frits Schoonderwal

Niets zeggen dan hebben we meer!

11 januari 2016
Andres mol

De noodklok

11 juli 2014
Gerrit Klokman
Video

De Boerenbruiloft

11 december 2014
Doortje Voortman

Oranje Tompouce

16 juni 2014
bezoeker grand defilé