Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

Roosjes maken voor de Ooyse kermis

19 juni 2014
Merel Lammertink
Video

Erfhuis op de Oud Veluwse Markt

18 november 2014
Ad Guldie
Galerij

Goudsmeden

24 februari 2015
Carla Dubbink
Video

Ada van Andelst

08 juni 2015
Eric Borrias

Opbaren in het lijkenhuisje

01 april 2015
Johannes de Jong

De tovenaar en de schipper

26 februari 2015
Gery Groot Zwaaftink
VideoGalerij

De Sint Maartenviering in Zaltbommel

07 november 2014
Henk Hermsen
Galerij

Eieren zoeken bij de Bekmansbrook

11 juli 2014
Gerrit Klokman

Riviervissen in de Waal

23 november 2015
Gijs Sepers

Hete bliksem

10 juli 2014
Vera Top

Pa's verzameling

07 juli 2015
Teunie
Video

Palingroken in een historische context

31 maart 2016
Paul Hoftijzer
VideoGalerij

Smaltappel en Gortepap

12 december 2014
Bram Masselink

Teerton verbranden op oudejaarsavond

25 november 2015
Piet Schuijn
Video

De witte juffer van Kwadenoord

03 november 2014
Erica Broers
Video

Scharrelavonden in Hattem en Elburg

05 december 2015
Dirk Jan Septer en Piet Schuijn
Video

Het carbidhart

22 mei 2015
Wouter

Pannenkoekentaart op pannenkoekdag

09 maart 2016
Saakje het bakmeisje

De steen van Deil

10 maart 2015
Harry van Ewijk