Bij ons thuis was het een traditie om met Pasen als diner, rijst met krenten, 'boterjus' (gesmolten boter) en zachtgekookte eieren te eten. Mijn oma deed dit altijd al, dus mijn moeder zette die traditie voort. Ook ik heb deze traditie voortgezet. Wij vinden het allemaal heerlijk.

Categories:: Eten en drinken Wilp Pasen

Meer verhalen

Verjaardagstaart maken

05 februari 2015
Simone Cornelissen
Galerij

Nägelholt

19 februari 2015
Gerhard Kwak
Video

Sluitliederen onder de Pinksterkroon

20 mei 2015
Boerderijmuseum De Lebbenbrugge
VideoGalerij

De kermis in Keijenborg

25 september 2014
S. Bergervoet

høken van de eind 70er jaren tut noe

09 december 2015
Elmi Schut
Video

Wereldlichtjesdag

01 december 2014
Lily Harting-Companjen
Video

Hanenkraai wedstrijd

30 oktober 2015
Dinant Rohaan
Video

De Boerenbruiloft

11 december 2014
Doortje Voortman

Kito de Dijkpoortkat en Herman Willem Daendels

22 april 2015
Sandra Oosterveen

Het liefdeslaantje van Vorden

06 januari 2016
Ina Brethouwer

Gemis van kroeg als bindmiddel

24 juni 2014
J. le Poole

Molen de Hoop weer in gebruik

25 januari 2016
Jeannette Beelen

Paasvuur in Epe

18 februari 2015
Dhr. Barnhoorn

Hansje in den Kelder

27 augustus 2014
Didy Kars
Audio

De koolhazen

20 maart 2015
Gery Groot Zwaaftink
VideoGalerij

Krentenwegge als kraamcadeau

08 mei 2014
Gerda Bijzet
Video

Dood en begraven

05 augustus 2014
albert steert
Video

Mei-avond

28 april 2015
Mieke Veken