Met nieuwjaarsdag aten wij altijd witte bonen met snijbonen, een punt gekookte ham en gerookte worst van de slager. Elk jaar weer. Een fijne, smakelijke familietraditie die over ging van moeder op dochter. Jarenlang heb ik deze traditie zelf ook met veel plezier in stand gehouden, maar inmiddels ben ik ermee gestopt. Gelukkig heb ik een aantal zussen die dit nog wel altijd eten met nieuwjaar!

Categories:: Feestdagen Eten Oud en nieuw Familietraditie Januari

Meer verhalen

Meijer-eten

12 mei 2014
Theo Meijer

Altijd vooraan in aangepast hemd

30 november 2015
Agatha kleinNijenhuis
Galerij

Verkleedpartijen

23 juni 2014
Dianne Wesselink

Communicatie via briefjes

09 mei 2014
R.J.Vreekamp

Gilden stemmen: wel of niet koningschieten?

25 april 2015
Jan Wannet, gilden Huissen

Zwembadchips

20 mei 2015
Gerhard Kwak

Huissense Umdracht

14 juli 2014
Joop Brons

Jaromir te Zutphen

18 juni 2015
Gery Groot Zwaaftink
Video

De Nijmeegse Kermis

26 juni 2014
Joop Noordzij
Video

Hanenkraai wedstrijd

30 oktober 2015
Dinant Rohaan

Touwscheren bij een huwelijk

03 juni 2015
Jan Lubberts

Landgoederen hebben een regiofunctie

01 december 2015
Eimert Fikse
Galerij

Palmpasen

07 februari 2015
Gerhard Kwak

Pannenkoek met worst

12 mei 2014
Reini Meutstege
Galerij

Gatgraven

09 oktober 2014
Halbo Bosker
Video

Processies

01 juni 2014
G.H. van Hunen
Galerij

Joar winnen met toeten halen

12 mei 2014
Arina Breukelaar

Kraamvrouwenkost

13 maart 2015
Gerhard Kwak
VideoGalerij

Vette bek halen

13 mei 2014
liesbeth mulder