Met nieuwjaarsdag aten wij altijd witte bonen met snijbonen, een punt gekookte ham en gerookte worst van de slager. Elk jaar weer. Een fijne, smakelijke familietraditie die over ging van moeder op dochter. Jarenlang heb ik deze traditie zelf ook met veel plezier in stand gehouden, maar inmiddels ben ik ermee gestopt. Gelukkig heb ik een aantal zussen die dit nog wel altijd eten met nieuwjaar!

Categories:: Feestdagen Eten Oud en nieuw Familietraditie Januari

Meer verhalen

De boerenwagen op de roggebroodweging

19 augustus 2014
monique nijman

Oude kleren aan naar een optreden van Normaal

20 februari 2015
André Oostindiën
Video

Bokbierdag Zutphen

09 oktober 2014
Bram van der Velde

Rode zakdoek

18 maart 2015
Gerhard Kwak

Bier kopen om te gooien bij Normaal

07 december 2015
Maria Te Stroet

Riviervissen in de Waal

23 november 2015
Gijs Sepers

Bloesemtocht Geldermalsen

13 oktober 2014
Marja Kemperman

Slachtschotel

06 februari 2015
Gerhard Kwak

Machinist stoomgemaal De Tuut

11 mei 2014
Wim Monnich

Salueer niet meer, of toch nog ?

08 maart 2016
Ed van Seters
VideoGalerij

De bouw van een midwinterhoorn

13 december 2014
Jan Beukhof

Palm palm Pasen

06 mei 2015
Leo van der Linde
VideoGalerij

Koningschieten

29 september 2014
Marjon Sloetjes
Video

Koek slaan

12 augustus 2014
Gea

Eper Bijenmarkt

15 december 2015
M. de Voogd

Eén borreltje en dan wegwezen

06 november 2015
Gerhard Kwak
VideoGalerij

Krentenwegge als kraamcadeau

08 mei 2014
Gerda Bijzet

Pakjes rondbrengen met paard en wagen

02 februari 2015
Mevr. van der Zeeland