Met nieuwjaarsdag aten wij altijd witte bonen met snijbonen, een punt gekookte ham en gerookte worst van de slager. Elk jaar weer. Een fijne, smakelijke familietraditie die over ging van moeder op dochter. Jarenlang heb ik deze traditie zelf ook met veel plezier in stand gehouden, maar inmiddels ben ik ermee gestopt. Gelukkig heb ik een aantal zussen die dit nog wel altijd eten met nieuwjaar!

Categories:: Feestdagen Eten Oud en nieuw Familietraditie Januari

Meer verhalen

Woodbrookers aan en op de Kalenberg

23 juni 2015
Arris H.Kramer

Leven met de dieren in één ruimte

27 juni 2014
Sylvia van Hunnik
VideoGalerij

Pottenbakken

11 november 2014
Hetty de Jongh
VideoGalerij

Hummelose Volksfeest

07 augustus 2014
Harold Pelgrom

De bakker aan de deur

17 maart 2015
Teunis Bunt
Galerij

Goudsmeden

24 februari 2015
Carla Dubbink

Altijd vooraan in aangepast hemd

30 november 2015
Agatha kleinNijenhuis
Video

De Nijmeegse Kermis

26 juni 2014
Joop Noordzij

Chocoladefestival Hattem

24 februari 2015
Henderikus Cazemier
Video

Crossen met kevers in Laren

11 januari 2016
Ton Hissink

Het vrolijke melkers-spel voor jong en oud

11 juni 2015
Gerda Jansen Verwaijen

De plaats van David: rij zes, graf zes

24 juni 2014
Ida en Johannes Dennissen
Video

Welke balkenbrij lust u graag?

08 juni 2015
Annet Joosten
Video

Tractorpulling Lochem

17 november 2014
Franco Vermij

De steen van Deil

10 maart 2015
Harry van Ewijk

Grenstreffen

22 juli 2014
Herman Roerdink

Traditioneel schapenscheren

12 mei 2014
André Karper

Zure haring op oudjaarsavond

12 mei 2014
Reini Meutstege
Video

Aardbeiendag in Zaltbommel

17 april 2015
TRIP Zaltbommel

Aaltjesdagen

14 maart 2016
Stichting Aaltjesdagen