Met nieuwjaarsdag aten wij altijd witte bonen met snijbonen, een punt gekookte ham en gerookte worst van de slager. Elk jaar weer. Een fijne, smakelijke familietraditie die over ging van moeder op dochter. Jarenlang heb ik deze traditie zelf ook met veel plezier in stand gehouden, maar inmiddels ben ik ermee gestopt. Gelukkig heb ik een aantal zussen die dit nog wel altijd eten met nieuwjaar!

Categories:: Feestdagen Eten Oud en nieuw Familietraditie Januari

Meer verhalen

Haren van de zeis

13 juni 2015
Ina Brethouwer

Beugelen in Opijnen

16 januari 2016
Angela Van De Koppel

De Klokkenmaker

30 oktober 2015
Piet van Apeldoorn

Doesburgs Volkslied

17 juli 2015
Hans Terberg
Video

Een pinksterpop op ons dak

25 augustus 2014
Ada Kieft

Folk-song over Bommel-gevoel

17 december 2015
Laurens Krah

Gebetsgang von Emmerich nach Netterden (GLD)

07 maart 2015
Vereniging Leefbaarheid Netterden
VideoGalerij

De koortsboom in Overasselt

08 mei 2014
Jan Reijnen
Video

De tuin van het bruidspaar versieren

13 augustus 2014
O. Heinen

Eper Bijenmarkt

15 december 2015
M. de Voogd
Video

Koek slaan

12 augustus 2014
Gea
Video

Kruudmoes bij de Apeldoornse Vierdaagse

03 juni 2014
Arjan Hoefakker
Galerij

Hooikist

14 februari 2015
Gerhard Kwak

Smaltappel bakken in reuzel

06 maart 2015
Gerhard Kwak
Video

Paul Mulder en zijn Land aon de grens

23 maart 2016
Paul Mulder
Video

Karnemelksesaus

18 juni 2014
E. Takke

Jaarmarkt Oldebroek

19 augustus 2014
Ep Boeve