's-Heerenberg

Vereniging Sociëteit De Vriendschap bestond in 2009 150 jaar. Het verenigingsgebouw op de Bleek in 's-Heerenberg werd op 24 maart 1945 in de Tweede Wereldoorlog toen Bergh in de frontlinie lag, totaal verwoest. Een speciale uitgave van Old Ni-js nummer 73 is in 2009 uitgebracht i.v.m. het 150-jarig jubileum. (bron Berghapedia).

Vereniging Sociëteit De Vriendschap heeft op 5 oktober 2012 intrek genomen in het oude clubhuis van voetbalvereniging MvR aan de Montferlandsestraat 7 te 's-Heerenberg en daarmee na 67 jaar weer een eigen onderkomen. Vereniging Sociëteit De Vriendschap heeft als ambitie voor haar leden die activiteiten te organiseren die de saamhorigheid en gezelligheid binnen de vereniging bevorderen en belangstellenden te animeren lid te worden van de vereniging. Ook heeft Vereniging Sociëteit De Vriendschap de ambitie uitgesproken, waar mogelijk, andere verenigingen in Bergh van dienst te zijn in hun activiteiten.

Dus Vereniging Sociëteit De Vriendschap biedt onderdak aan iedereen die van gezelligheid houdt en samen met vrienden leuke en ontspannende activiteiten wil doen.

Voorbeelden van de activiteiten

Koning - en Keizerschieten, Autopuzzelrit, Fietstocht,Carnaval,Kermis,Sociëteitavonden,

Pokeren,Oefenmiddagen cq avonden,

Biljarten,Baanschieten,Wandeltochten,

Modeshows, Kerst, Oud-en Nieuwjaar recepties, Paaseieren zoeken.

Kortom een reeds lang bestaande vereniging met tradities en aan de huidige tijd aangepaste activiteiten voor jong en oud.

Een vereniging met NIEUW ELAN !

tags
Categories:: Dagelijks leven 's-Heerenberg