Tijdens de Hallse kermis op de derde zondag in september eten wij stokvis met uien, aardappelen en gesmolten boter.

Mijn ouders en schoonouders deden dit al, en wij doen het al 45 jaar. De hele familie komt dan eten en al vinden de kinderen het eerst niet lekker, de gezelligheid is er niet minder om.

Categories:: Evenementen Eten en drinken Familietraditie Kermis Hall Vis September

Meer verhalen

De bakker aan de deur

17 maart 2015
Teunis Bunt

Brood met worst

05 december 2014
Erna Bosch

Drie generaties huisslachters

20 juni 2014
Piet van der Linden
Galerij

Veluwse schellars

29 januari 2015
Gerhard Kwak

Zwemmen in de IJssel

10 oktober 2014
Wim Snel

Koffie branden met de huisbrander

15 oktober 2015
Gerhard Kwak
Galerij

Voedsel bereiden, door 5 generaties

10 juni 2014
Marijke Jansen-Limbeek

Mosterd Muziekdag in Doesburg

11 november 2014
Albert
Audio

De koolhazen

20 maart 2015
Gery Groot Zwaaftink

Binden met wilgentenen

31 maart 2015
Jan Reijnen
Galerij

Bloodbrood

09 februari 2015
Gerhard Kwak

Eten op nieuwjaarsdag

25 september 2014
Mevr. Beijnen

Daar komt de naam 'klootjesvolk' vandaan...

26 juni 2014
Sylvia van Hunnik
Video

Een bruidskoe van mijn oudste zus

23 juni 2014
Anton Koster

Huiskamer Filmfestival Hattem

24 februari 2015
Henderikus Cazemier

Luilakmorgen

19 mei 2015
Nederlands Bakkerijmuseum Hattem

Liefde via het schrobgat

04 december 2015
Gerrit Kistemaker
Video

Hangop

03 juli 2015
De boerinnen van Varik

Op zijn zondags

03 juni 2015
Korevaar

Vruchten plukken en rapen

20 augustus 2014
Bets Reijnen van Zwam