Hierbij een foto van het bereiden van de originele smaltappel. De stukken appel worden gebakken in een pan met gesmolten hete reuzel (varkensvet). Een uitzonderlijke delicatesse. Deze smaltappels worden jaarlijks nog op de ouderwetsemanier vervaardigd tijdens de slachtvisite van Museum Smedekinck, Pluimersdijk 5, 7021 HW Zelhem

Categories:: Eten en drinken Slacht Zelhem November

Meer verhalen

Galerij

Taptoe Borculo

04 februari 2015
Marja Schulenberg-v.d. Werf

Huiskamer Filmfestival Hattem

24 februari 2015
Henderikus Cazemier

Zomerfeest Ugchelen

27 juli 2015
Margriet van der Doe
Video

De dierentolk

27 mei 2015
Joke Bouwman

De kloot laten soezen

26 augustus 2014
Harrie Dinkelman
VideoGalerij

Het vertolken van oude zeemansliederen

26 november 2014
Harrie Biesterbos

Verjaardagsboeket

05 februari 2015
Tariel Gwedelidze

høken van de eind 70er jaren tut noe

09 december 2015
Elmi Schut

Het liefdeslaantje van Vorden

06 januari 2016
Ina Brethouwer
Video

Hanenkraai wedstrijd

30 oktober 2015
Dinant Rohaan
Video

Mooi-Ann van Velp

22 april 2015
Gery Groot Zwaaftink
Galerij

Herinneringen aan kerst

23 december 2014
Marian v't Hullenaar-Seegers

Pa's verzameling

07 juli 2015
Teunie

Paasvuur in Epe

18 februari 2015
Dhr. Barnhoorn
AudioGalerij

Witte wieven van Zwiep

11 mei 2014
Jette
Video

Karnemelksesaus

18 juni 2014
E. Takke

Boerenkool op verjaardag

05 februari 2015
Dhr. Wijnhoud