Vroeger ging ik op Kerstavond altijd met mijn ouders naar de nachtmis. Die dienst was meestal rond een uur of 2-3 's nachts klaar. Dan gingen we naar huis en maakte mijn moeder altijd broodjes met verse worst.

Dit heb ik later met mijn kinderen ook nog gedaan. Al heb ik de worst op een gegeven moment wel vervangen door een goede biefstuk.

Categories:: Eten en drinken Eten Kerstmis Arnhem Vlees December

Meer verhalen

Video

Heggenvlechten, de natuurlijke veekering

29 februari 2016
Hans van Berlo
Galerij

Oranjefeest op de rotonde

23 juni 2014
Giorgio Ambrawo

Eerste noaber, tweede noaber, derde noaber

17 november 2014
Chrisje Mogendorff-Ooïnk

Luiertaart

17 augustus 2015
Thea Slats

Broodpap

13 mei 2015
Gerhard Kwak

Blote benen met Pasen

08 maart 2015
Gerry

D'n donderbeitel

27 maart 2015
Gerhard Kwak

Veurkauwen

11 augustus 2014
Gerda Tiessink

Verjaardagstaart maken

05 februari 2015
Simone Cornelissen
Video

Ies en Gies is Pannegies

17 maart 2015
Hans Berends

Koffie branden met de huisbrander

15 oktober 2015
Gerhard Kwak
Galerij

Eten uit de krant

09 mei 2014
Willem Franck

Slachten in de oorlog

18 juni 2014
G.H. de Bruin-Hartgers

Zuurkool “verrot lekker”

14 oktober 2015
Ina Brethouwer
Video

Haantje Pik; Veluwse Palmpaashaasjes

24 maart 2016
Paul Hoftijzer

Pinksterfeest in Gorssel?

16 oktober 2015
Marten Brascamp

'Baas in eigen huis'

20 mei 2015
Mevrouw van Basten

Als jij eet, eet iedereen

22 januari 2016
Frits Schoonderwal

Beeldhouwen in Bredevoort

06 oktober 2015
Paul Hoftijzer

Roosjes maken voor de Ooyse kermis

19 juni 2014
Merel Lammertink