Paasspel

Elk jaar rond Pasen organiseert de school en paasspel. Groep 8 verstopt zich in tentjes rond het bos. Je moet de tentjes van groep 8 gaan zoeken op een kaart. Bij elk tentje moet je een opdracht uitvoeren. Als je de opdracht haalt krijg je een ei, elk ei heeft een bepaalt aantal punten. der is ook nog een boef al die je pakt moet je een ei inleveren. Wie de meeste punten heeft gehaald krijgt een prijs (een chocolade paasei).na afloop ga je nog een half uur voetballen of een ander spel en krijg je wat te eten en drinken.

Onze mening: is we vinden het een heel leuk spel vooral ook voor de groepen 3 tot en met groep 6.en we kijken er elk jaar naar uit. En als je in groep 8 zit mag je jezelf helemaal vol proppen met snoep. Groep 7 is de leider en neemt snoep mee voor de kinderen vorig jaar waren wij leider en mochten eigenlijk geen rotzooi maken maar dat deden sommige wel het was erg grappig om de dief te zien rennen. Die kinderen waren echt helemaal bang maar de dief deed niet echt veel. Hij rende een beetje maar soms ging die gewoon in de tentjes bij de kinderen zitten. En propten zich helemaal vol met snoep.

Opening nieuwe schooljaar/marlijntouw

Elk kind dat komt nieuw op de Marlijn krijgen allemaal een marlijntouw ze krijgen ook een oorkonden op. dat betekent dat ze op de marlijn zitten ze mogen dan op. op het podium komen en krijgen de oorkonden die uitgedeeld wordt door groep 8. vooraf maken ze ook nog even kennis met de groepen 8 alle ouders mogen natuurlijk ook komen. Onze mening: we vinden het leuk dat we mogen kennis maken met kinderen die nieuw zijn op onze school. het is leuk om een oorkonde te krijgen en die te bewaren. Soms valt er iemand van het podium en dan moet je erg lachen het is echt een top school.

Stan en Cas

Tag / Lijst: School

Meer verhalen

VideoGalerij

Dikke Jennensoep

04 augustus 2014
Gerry Klein Overmeen

Kraomschudderswegge met gedicht

05 juni 2014
Marijke Jansen

Op naar Spanje, met Normaal op de achtergrond!

03 december 2015
Michelle van Assen
Video

Een pinksterpop op ons dak

25 augustus 2014
Ada Kieft

Bielemannen in Hummelo

22 augustus 2014
Henk Greven

Bussentrappertie

19 augustus 2014
Theo Meijer

Sociëteit Apeldoorn

18 juni 2014
Gerard Schurink
Video

De touwslager

09 juni 2015
Dick Jagtenberg

Diekhook in 't Lech

20 april 2015
Marloes Fleissner
Video

Koek slaan

12 augustus 2014
Gea
Galerij

Longewos en ander lekkers?

17 februari 2015
Gerhard Kwak
Galerij

Nägelholt

19 februari 2015
Gerhard Kwak
Galerij

Kidskoningin Zutphen

16 september 2014
Ciska Lagendijk

Het liefdeslaantje van Vorden

06 januari 2016
Ina Brethouwer
Video

Kloten maken, vakwerk

26 september 2014
h.b.barmentloo

Woodbrookers aan en op de Kalenberg

23 juni 2015
Arris H.Kramer

Oud-Lunterse Dag

23 juni 2014
Albert Hendriksen