Paasspel

Elk jaar rond Pasen organiseert de school en paasspel. Groep 8 verstopt zich in tentjes rond het bos. Je moet de tentjes van groep 8 gaan zoeken op een kaart. Bij elk tentje moet je een opdracht uitvoeren. Als je de opdracht haalt krijg je een ei, elk ei heeft een bepaalt aantal punten. der is ook nog een boef al die je pakt moet je een ei inleveren. Wie de meeste punten heeft gehaald krijgt een prijs (een chocolade paasei).na afloop ga je nog een half uur voetballen of een ander spel en krijg je wat te eten en drinken.

Onze mening: is we vinden het een heel leuk spel vooral ook voor de groepen 3 tot en met groep 6.en we kijken er elk jaar naar uit. En als je in groep 8 zit mag je jezelf helemaal vol proppen met snoep. Groep 7 is de leider en neemt snoep mee voor de kinderen vorig jaar waren wij leider en mochten eigenlijk geen rotzooi maken maar dat deden sommige wel het was erg grappig om de dief te zien rennen. Die kinderen waren echt helemaal bang maar de dief deed niet echt veel. Hij rende een beetje maar soms ging die gewoon in de tentjes bij de kinderen zitten. En propten zich helemaal vol met snoep.

Opening nieuwe schooljaar/marlijntouw

Elk kind dat komt nieuw op de Marlijn krijgen allemaal een marlijntouw ze krijgen ook een oorkonden op. dat betekent dat ze op de marlijn zitten ze mogen dan op. op het podium komen en krijgen de oorkonden die uitgedeeld wordt door groep 8. vooraf maken ze ook nog even kennis met de groepen 8 alle ouders mogen natuurlijk ook komen. Onze mening: we vinden het leuk dat we mogen kennis maken met kinderen die nieuw zijn op onze school. het is leuk om een oorkonde te krijgen en die te bewaren. Soms valt er iemand van het podium en dan moet je erg lachen het is echt een top school.

Stan en Cas

Tag / Lijst: School

Meer verhalen

Video

Verlichtingsdagen

10 december 2015
Alfred Sprong

Ontbijt op school

22 juli 2015
Gerhard Kwak

Gezegdes en het vroegere boerenleven in De Lebbenbrugge

11 januari 2016
Boerderijmuseum De Lebbenbrugge

Knoop in het touw (knup int touw)

12 augustus 2014
Theo Meijer

Elke viool de naam van een vrouw

23 februari 2015
Kees Wijnhoud

Pa's verzameling

07 juli 2015
Teunie
Video

Meidenmarkt in Nunspeet

11 mei 2014
Jette

Vernoemen naar naast familielid

20 februari 2015
Mevrouw van de Krol

Aaltjesdagen

14 maart 2016
Stichting Aaltjesdagen

Ridder in de orde van de zachte G

05 februari 2015
Frédérique Donders

'nDrom

02 september 2015
Hans Mellendijk

“De duker zal ow halen”

18 mei 2015
Ina Brethouwer
Video

Nijmeegse Vierdaagse

09 mei 2014
Marc Wingens
Video

Zwarte Cross

23 maart 2015
Tante Rikie

D'n donderbeitel

27 maart 2015
Gerhard Kwak
Galerij

Balkenbrij

06 februari 2015
Gerhard Kwak